6530 TL Maaşla 75 Devlet Personel Alımı Nisan Başvuruları Alınacak

6530 TL Maaşla 75 Devlet Personel Alımı Nisan Başvuruları Alınacak

Kamuya 6 530 TL net maaşla olmak üzere devlet personel alımı başvuruları Nisan ayı için açıklandı. Süreç ve tüm detaylar bu haberde yer alıyor.

Kamu kurumu bünyesinde ikamet şartı aranmadan NİSAN ayı devlet personel alımı başvuruları alınacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadrolu 75 memur alımı başvuruları ve tüm detaylar şu şekildedir:

diyarbakir-buyuksehir-belediyesi.jpg

Devlet personel alımı mezuniyet ve kontenjanlar

75 Zabıta Memuru Alımı için istenen mezuniyetler şu şekildedir:

Mahalli idareler, Mahalli idareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Özel Güvenlik ve Koruma, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri veya Adalet Önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Zabıta alımı şartları nelerdir?

Adayların başvuru için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kadın veya Erkek adayların başvuru yapacağı zabıta memuru alımı için KPSS P93 puan türünden en az 70 ve üzeri almak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları var.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kamu personel alımı şartları

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor.

Zabıta alımları başvuru tarihleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı için 75 kadroya başvurular 4-8 Nisan 2022 tarihlerinde olacak. Sürece dair tüm detayların yer aldığı başvuru kılavuz:

Başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.