7546 TL Maaşla 15 Personel Alımı Kamu Kurumuna

7546 TL Maaşla 15 Personel Alımı Kamu Kurumuna

Resmi Gazete de Yayımlanan Personel Alımı Kapsamında. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu 15 Uzman Yardımcısı Alımı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı Yapacak. Resmi gazetede Personel Alımı ilanı yayımlandı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Personel Alımı 2021

Resmi gazete de yayımlanan personel alımı ilanını ile Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu 15 Sigortacılık Uzman Yardımcısı Alımı gerçekleştirilecektir. Uzman Yardımcısı Alımı Yazılı ve Sözlü sınav yapılarak gerçekleştirilecektir.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Personel Alımı Başvuru Tarihleri

15 Sigortacılık Uzman Yardımcısı alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar Sınav başvuruları 15-30 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 09.00 ile 30 Kasım
saat 17.00’den önce gerçekleştirebileceklerdir.

sigortacilik-personel-alimi-15.jpg

Uzman Yardımcısı Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Başvurular, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu internet (https://www.seddk.gov.tr/) üzerinden yapılacaktır. İstenilen belgeler eksisiz sisteme yüklenecektir.

Sigortacılık Uzman Yardımcısı Personel Alımı Başvuru Şartları

  • 657 sayılı Kanununun 48. mad. şartları taşımak.
  • Üniversitelerin dört yıllık lisans bölümü; hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile ekonometri, aktüerya bilimleri, bankacılık, sigortacılık, bankacılık ve sigortacılık, finans, matematik, istatistik, endüstri mühendisliği, işletme mühendisliği bölümleri birinden mezun olmak.
  • 35 yaşını doldurmamış olmak.
  • ÖSYM 2020 ve 2021 yıllarında KPSSP1, KPSSP2, KPSSP18, KPSSP28, KPSSP47, KPSSP48 puan türlerinin herhangi birinden 80 (seksen) ve üzeri puan almış olmak.
  • ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) veya Elektronik Yabancı Dil Sınavından (e-YDS) İngilizce, Almanca, Fransızca en az (C) düzeyinde puan almış olmak.

Resmi Başvuru Adresi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.