2023/2 Sağlık Personeli Alımı Online Başvuruları Alınıyor! KPSS 60

2023/2 Sağlık Personeli Alımı Online Başvuruları Alınıyor! KPSS 60

Kamu kurumu bünyesinde 2023/2 başvuruları kapsamında yeni ilan için sağlık personeli alımı başvuruları alınıyor. Güncel başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

2023/2. Dönem T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde sözleşmeli personel alımı başvuruları alınıyor. Kimler kamu memur atamasına başvurabilecek. Mülakat yok. Bu kapsamda yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın KPSS puanı esas alınarak sıralama yapmak suretiyle personel alımı yapılacaktır. İşte tüm detaylar.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi memur alımı başvurular şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 2022 yılı KPSS (B) grubu lisans öğrenim düzeyinde KPSSP3 puan türünden sınava girmiş olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

Hemşire alımı mezuniyet ve özel şartları

15 Hemşire (Kadın/ Erkek) alımı içinHemşirelik lisans programından mezun olmak 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İlan ilk başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşından gün almamış olmak (18/04/1989 tarihi ve sonrası doğumlu olanlar başvurabilecektir.), Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda Bakanlıkça verilen ya da tescil edilen ve geçerlilik tarihi sona ermemiş Yetişkin Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasına sahip olmak,

5 Hemşire (Kadın/ Erkek) alımı için Hemşirelik lisans programından mezun olmak 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İlan ilk başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşından gün almamış olmak (18/04/1989 tarihi ve sonrası doğumlu olanlar başvurabilecektir.), Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda Bakanlıkça verilen ya da tescil edilen ve geçerlilik tarihi sona ermemiş Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasına sahip olmak,

2 Hemşire (Kadın/ Erkek) alımı için Hemşirelik lisans programından mezun olmak 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İlan ilk başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşından gün almamış olmak (18/04/1989 tarihi ve sonrası doğumlu olanlar başvurabilecektir.), Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda Bakanlıkça verilen ya da tescil edilen ve geçerlilik tarihi sona ermemiş Gastrointestinal Sistem Endoskopisi Sertifikasına sahip olmak,

48 Hemşire (Kadın/ Erkek) alımı için Hemşirelik lisans programından mezun olmak 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İlan ilk başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşından gün almamış olmak, (18/04/1989 tarihi ve sonrası doğumlu olanlar başvurabilecektir.) gerekiyor.

Sağlık Personeli Alımı başvuru süreci

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi memur alımı için başvurular, e-Devlet üzerinden “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” internet adresinden 2 Mayıs 2023’e kadar yapılabilecek. İşte tüm detayların yer aldığı kılavuz ve başvuru ekranı.

Tıkla HEMEN İNCELE! https://devletpersonelalimi.com/d/file/rte-70-personel-alimi.pdf

Başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.