2022 Yılı Kurumlar Bazında İkinci Atama İzinleri Ne Zaman Açıklanacak!

2022 Yılı Kurumlar Bazında İkinci Atama İzinleri Ne Zaman Açıklanacak!

2022 yılına ait memur atama izinlerinin ikinci kısım dağılımı henüz açıklanmadı. Binlerce memur adayı ve mevcutta çalışan memurun naklen atama için beklediği ikinci atama izinleri ne zaman açıklanacak.

Bilindiği gibi her yıl kurumlara yapılacak atamalar ile alakalı boş kadroların açıklanması Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanmaktadır. Genel uygulama olarak her yıl Şubat ayında kamu kurumlarının acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere sınırlı sayıda atama izni verilmekte geriye kalan atamalar ise Mayıs ayında açıklanmaktaydı.

İçinde bulunduğumuz yılda ise rutin uygulamanın dışında Mayıs ayını 2 ay geçmesine rağmen henüz ikinci atamalar açıklanmamıştır. Dolayısıyla Merkezi atamada kurumların açıkladığı personel sayıları oldukça az olmaktadır. Bununla beraber kurumlar arası geçiş yapmak isteyen personeller içinde bu durum büyük bir sıkıntı oluşturmaktadır.

Söyle ki 2022/1 KPSS Merkezi Atama da 56 kurum toplamda 391 memur kadrosu açıklaya bilmiştir. Aynı zamanda kurumlar arası geçiş yapmak isteyen personellerde açıklanacak boş kadroları beklemektedir.

2022 yılı 2 atama izni yayınlandığı zaman sizlerle sitemizden paylaşmış olacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.