3600 Ek Gösterge Sorunu Çözüme Kavuşuyor

3600 Ek Gösterge Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Cumhurbaşkanı İle Görüştü. 3600 Ek gösterge 2022 Yılında Çözüme Kavuşacağı Açıklandı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN, Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

3600 Ek Gösterge İçin Cumhurbaşkanı İle Görüşme Yapıldı

3600 Ek gösterge konusu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile görüşme yaptıklarını ve 2022 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanması yönünde adımlar atıldığını belirtti.

3600 Ek Göstergeden Kimler Faydalanacak

Hem maaş hem de emekli ikramiyesinin yükselmesini sağlayan 3600 ek göstergenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN' ın 2018 yılında yaptığı açıklamaya göre; polis, öğretmen, hemşire, din görevlileri ve idarecilere verileceği öngörülüyor.

memur-sen-3600-ek-gosterge.jpg

Tüm Memurlar İçin Fiili Bir Sorun

6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri sürecinde de 3600 Ek Gösterge ile İlgili çalışmaların devam ettiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı BİLGİN; "Bütün memurlar için fiili bir sorun olan ek gösterge meselesini çözüme kavuşturacağız.

Memur - Sen Genel Başkanından Açıklama

Biz çalışmamızı yaptıktan sonra kanun çıkartmak Meclis'in inisiyatifinde" ifadesinde bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN da çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN' ın talimatıyla 2022 yılında tamamlanacağını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.