Çanakkale ÇAN 8 Elektrik Teknisyeni

Çanakkale ÇAN 8 Elektrik Teknisyeni

Çanakkale ÇAN 8 Elektrik Teknisyeni alınacak. Son başvuru 5 Haziran. Lise ve dengi okulların; Elektrik, Elektrik Elektronik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümünün Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Pano ...

Çanakkale ÇAN 8 Elektrik Teknisyeni

Çanakkale ÇAN 8 Elektrik Teknisyeni alınacak. Son başvuru 5 Haziran. Lise ve dengi okulların; Elektrik, Elektrik Elektronik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümünün Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Bobinaj ile Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu olma şartı var. 18-35 yaş aralığında kadın veya erkek 8 teknisyen alımı. Başvuracak adaylar liselerin elektrik elektrik elektronik elektrik tesisat YG sistemleri bobinaj endüstriyel bakım onarım bölümlerinden mezun olması da şartlar arasında. Kura tarihi 3 Temmuz saat 14.00 olarak belirlendi. Başvuru ile ilgili detaylar İş-Kur sitesinde yer alıyor.

Elektrik Teknisyeni Ne İş Yapar?

Elektrik teknisyeni, elektrik alanında uzmanlaşmış bir teknisyendir. Elektrik teknisyenleri, elektrikli cihazların, sistemlerin ve ağların kurulumu, bakımı ve onarımı ile ilgilenirler. Bu iş, genellikle endüstriyel, ticari ve konut binalarında gerçekleştirilir.

Elektrik teknisyenleri, elektrik devreleri, motorlar, jeneratörler ve diğer elektrikli cihazların tamir edilmesine yardımcı olurlar. Bu işin bir diğer önemli yönü, elektrikli cihazların düzenli bakımının yapılmasıdır. Elektrik teknisyenleri, elektrikli cihazların çalışma performansını artırmak ve arızaların oluşmasını önlemek için düzenli bakımlar yaparlar.

Elektrik teknisyenleri, elektrikli cihazların kurulumunu da yaparlar. Bu iş, genellikle yeni binaların veya fabrikaların inşaatında gerçekleştirilir. Elektrik teknisyenleri, elektrikli cihazların doğru bir şekilde kurulmasını sağlarlar ve bu cihazların güvenli bir şekilde kullanılmasını temin ederler.

Elektrik teknisyenleri, birçok farklı alanda çalışabilirler. Örneğin, birçok elektrik teknisyeni, otomasyon sistemleri ve robotik sistemlerin kurulumu ve bakımı ile ilgilenir. Diğer elektrik teknisyenleri ise, güç üretim tesislerinde veya elektrik şebekelerinde çalışabilirler. Elektrik teknisyenleri, elektrikli cihazların kurulumu, bakımı ve onarımı ile ilgilenirler. Bu iş, endüstriyel, ticari ve konut binalarında gerçekleştirilir ve elektrik teknisyenleri birçok farklı alanda çalışabilirler. Elektrik teknisyenleri, elektrikli cihazların güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlarlar ve elektrikli cihazların performansını artırmak için düzenli bakımlar yaparlar.

Elektrik Teknisyeni Maaşı 2023

En düşük elektrik teknisyen maaşı 14.500 TL civarındadır. Çalışılan yere ve kıdeme göre de maaşlar değişir. Ortalama olarak 16.500 TL maaş alanlar olduğu gibi sorumluluğu daha yüksek teknisyenler 23.000 TL alabiliyor.

Kaynak: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00007559686&isyeriTuru=Kamu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.