ROKETSAN 2022 Yılı 9 Branşta Personel Alımı Açıklandı! Başvuru Ekranı

ROKETSAN 2022 Yılı 9 Branşta Personel Alımı Açıklandı! Başvuru Ekranı

ROKETSAN resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlarda öğrenci veya mezun olanlardan 9 branşta personeller alınacağı belirtilmektedir.

2022 yılı personel alım ilanlarına göre ROKETSAN bünyesinde istihdam edilmek üzere 9 branşta öğrenci veya mezun genel başvuru ile personel alımı başvuru ekranı açılmıştır. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

personellll.jpg

ROKETSAN personel alımında başvuru süresi ve başvuru şekli

Adaylar başvurularını Aday Mühendis kadrosu için 30 Haziran 2022, diğer tüm kadrolar için 31 Aralık 2022 tarihine kadar kurum internet sitesi üzerinden Online olarak yapacaklardır.

Hangi unvanda personel alınacaktır

Aday Mühendis, Mekanik tasarım Mühendisi, Aviyonik Sistem Tasarım Mühendisi, Bilişim Altyapı Tekonolojileri Mühendisi, Gömülü Yazılım Mühendisi, Proje Mühendisi, Üretim/Entegrasyon Mühendisi, Güdüm, Kontrol ve Navigasyon Algoritmaları Mühendisi, Elektronik Donanım Mühendisi.

Aday Mühendis alımı için Makine, Elektrik Elektronik, Havacılık ve Uzay, Bilgisayar, Metalurji ve Malzeme, Kimya, Fizik Mühendisliği bölümlerinin 4. sınıflarında öğrenim görüyor olmak, Türk vatandaşı olmak, Not ortalaması 4.00 üzerinden 3.00 olmak, Ders programı haftada en az 1 gün Roketsan’ da çalışmaya elverişli olmak, İyi derecede İngilizce bilgisine (okuma, konuşma, yazma) sahip olmak, Alanıyla ilgili güçlü teorik bilgiye sahip olmak ve/veya teorik bilgisini güçlendirmek konusunda istekli olmak, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek.

Mekanik tasarım Mühendisi alımı için Makina Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Uçak Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak, Tercihen ilgili alanda yüksek lisans yapmış olmak, Mekanik ve yapısal tasarım, Geometrik Boyutlandırma ve Toleranslandırma konusunda bilgili olmak, CATIA programına hakim olmak, Matematiksel düşünme, analiz ve iyi düzey algoritma tasarım yeteneğine sahip olmak, Öğrenmeye açık, araştırma yeteneğine güvenen, ekip çalışmasına uyumlu olmak, Yazılı ve sözlü olarak çok iyi seviyede İngilizce bilmek, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak.

Aviyonik Sistem Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, Telekomünikasyon, Radar, Elektronik Harp, Sinyal İşleme, Sayısal Tasarım, Analog Tasarım, Dijital Tasarım, Güç Elektroniği ve Mikrodalga alan derslerinden en az birine ilgi duymak, MATLAB, Simulink, Altium Designer, Python, JAVA, C, C++, C#, HFSS, CST, LTSpice, Verilog/VHDL programlama/simulasyon dillerinden en az birini kullanabilmek, Yazılı ve sözlü olarak çok iyi seviyede İngilizce bilmek, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak.

Bilişim Altyapı Tekonolojileri Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik Elektronik, Endüstri vb. mühendislik bölümlerinden mezun olmak, Alanında en az 4 yıllık iş tecrübesine sahip olmak, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, 3 katmanlı uygulama mimarisi, Software Development Lifecycle konularında bilgi sahibi olmak, Weblogic, Tomcat, Microsoft IIS, Apache http, Nginx application server yönetimi konusunda tecrübeli olmak, Java Optimizasyon, Performance Tuning, troubleshooting konusunda uzman olmak, SVN, Jenkins, Gitlab üzerine çalışmış olmak, Devops (CI/CD) konusunda bilgi sahibi, Oracle, MsSQL, Postgresql vb. veri tabanları ile çalışmış, Oracle EBS üzerine çalışmış olmak.

Gömülü Yazılım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak, Tercihen ilgili alanda yüksek lisans sahibi olmak, Nesne Yönelimli Programlama konusunda bilgili, C/C++ dillerinde deneyimli, Yazılı ve sözlü olarak çok iyi seviyede İngilizce bilen, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak.

Proje Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine, Elektrik-Elektronik, Mekatronik, Endüstri, Metalurji ve Malzeme, veya Havacılık ve Uzay / Uçak Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak, Tercihen MBA, Endüstri Mühendisliği, Mühendislik Yönetimi vb. ilgili programlarda yüksek lisans yapmış, Tercihen PMP, CAPM, Prince2 vb. sertifikalarına sahip, Tercihen MS Project veya Primavera yazılımına hakim, Yazılı ve sözlü olarak çok iyi seviyede İngilizce bilen, MS Office programlarını ve tercihen MS Project kullanabiliyor olmak, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan, Ankara’da ikamet ediyor veya edebilecek olmak.

Üretim/Entegrasyon Mühendisi alımı için Üniversitelerin tercihen Makine, Metalurji ve Malzeme, Elektrik-Elektronik, Mekatronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, Tercihen otomotiv, beyaz eşya, savunma sanayinde üretim/proses mühendisliği tecrübeli olmak, Yalın üretim, SMED, hata önleme kavramları hakkında bilgi sahibi olmak, Yazılı ve sözlü olarak iyi seviyede İngilizce bilen, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak.

Güdüm, Kontrol ve Navigasyon Algoritmaları Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine, Elektrik-Elektronik, Havacılık ve Uzay / Uçak Mühendisliği bölümlerinin lisans derecelerinden mezun olmak, Tercihen güdüm ve kontrol algoritmaları tasarımı için kontrol teorisi, klasik ve modern kontrol sistemleri alanlarında tecrübeli, Dinamik sistemlerin modelleme ve benzetimi konularında yetkin, Navigasyon algoritmaları tasarımı, navigasyon alt sistemleri (KKS, AÖB vb.), Kalman Filtresi hakkında bilgili, Güdüm, kontrol ve navigasyon algoritmaları test süreçleri hakkında bilgili, Matlab/Simulink, C, C++, Octave yazılımlarından en az birinde deneyimli, Yazılı ve sözlü olarak iyi seviyede İngilizce bilen, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak.

Elektronik Donanım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans mezunu, Tercihen ilgili alanda yüksek lisans sahibi olmak, Altium Designer tasarım programı ile devre tasarımı ve devre simülasyonu konusunda bilgili, Elektronik kartların şematik ve boş baskı devre kartı tasarımları, üretimleri ve dizgileri konusunda bilgili, Mikroişlemci, mikrodenetleyici ve FPGA tabanlı sayısal devre tasarımında tecrübeli, C/C++ dillerinde deneyimli, Yazılı ve sözlü olarak iyi seviyede İngilizce bilen, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak.

Başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.