2022 Yılı Lise Mezun 2500 Polis Alımı Sınav Belgeleri Yayımlandı

2022 Yılı Lise Mezun 2500 Polis Alımı Sınav Belgeleri Yayımlandı

Emniyet Genel Müdürlüğünün polis memuru ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından alımı yapılacağı açıklanan 2500 polis memuru adayı için sınav giriş belgeleri yayınlandı.

2022 yılı PMYO öğrenci adayları için Polis Akademisi tarafından yayınlanan duyuruda adayların yapmaları gereken işlemler ayrıntılı bir şekilde açıklanmıştır.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuru aşağıdaki gibidir;

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavına Katılacak Adayların Sınav Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı.

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile polis akademisi internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.

İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar müracaat işlemleri, ön sağlık kontrolü ve fiziksel yeterlilik sınavına katılacaklardır.

Fiziksel yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar aynı gün mülakat sınavına katılacaklardır.

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası üzerinden adaylara duyurulacaktır.

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Sınav belgesi sorgulama ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.