Milli Savunma Bakanlığı 56 Sözleşmeli Devlet Memur Alımı Yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı 56 Sözleşmeli Devlet Memur Alımı Yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı tarafından kurum resmi internet sayfasında yayımlanan ilanda KPSS şartı olmaksızın ülke geneli başvuru ile yükse maaşlı 56 sözleşmeli personel Devlet Memur alımı yapılacağı belirtilmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı resmi web sitesinde yayınlanan ilana göre Millî Savunma Bakanlığı Muhabere ve Bilgi Sistem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere KPSS ve ikamet şartsız 56 Sözleşmeli Bilişim Personeli Devlet Memur alımı yapılacaktır.

Milli Savunma Bakanlığı personel alımında başvuru süresi ve başvuru şekli

Başvurular 11 Nisan 2022 tarihi saat 23:59’a kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Daire Başkanlığı Cebeci/Ankara adresine şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.

Milli Savunma Bakanlığı hangi unvanda kaç personel alınacaktır

2 Kıdemli Veri Tabanı Uzmanı, 3 Veri Tabanı Uzmanı, 10 Java Yazılım Uzmanı, 1 Kıdemli Java Yazılım Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, 4 Yazılım (Asp.Net Core. Uzmanı, 1 Kıdemli Yazılım (Asp.Net Core. Uzmanı, 2 Web Önyüz Geliştirme Uzmanı, 2 Mobil Geliştirme Uzmanı, 4 Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 4 Yazılım Analiz ve Tasarım Uzmanı, 2 Yapay Zeka Uzmanı, 2 Kıdemli Yapay Zeka Uzmanı, 2 Veri Bilimi Uzmanı, 1 Kurumsal Yazılım Mimarı, 1 Yazılım Uygulamaları Geliştirme Uzmanı, 1 Yazılım Proje Yöneticisi, 2 Proje Yöneticisi, 1 Ağ (Network) Yönetim Uzmanı, 4 Linux Sistem Yönetim Uzmanı, 2 Sızma Testi Uzmanı, 1 Zararlı Yazılım Analiz Uzmanı, 1 Siber Operasyon Merkezi Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Mimarı Uzmanı alınacaktır.

Adaylarda aranan ortak başvuru şartları nelerdir

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden Lisans mezunu olmak.

Yukarda sayılanların dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin, mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden Lisans mezunu olmak.

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinin A fıkrasının 7'nci bendi kapsamında sevk edileceği hastaneden sağlık raporu almak.

Güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları olumlu olmak.

Esnek çalışma saatlerine ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabiliyor olmak.

Hedeflere yönelik ve sonuç odaklı çalışabilmek, analitik düşünme, planlama, organizasyon, iş takibi, ekip çalışması ve iletişim becerileri gelişmiş, iyi derecede raporlama ve sunum becerilerine sahip olmak.

KPSS sınavı nasıl değerlendirilecek

KPSSP3 puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSSP3 puanı 70 olarak değerlendirilecektir.

Son başvuru tarihinden önceki 5 yıl içinde yapılan YDS sınavından İngilizce dilinden alınan puanını gösteren YDS sonuç belgesi veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanı gösteren sonuç belgesi (yabancı dil puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecektir)

Başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.